I Wish

Wat is I wish?

 

In 2011 liep ik de pelgrimstocht naar Santiago de Compostella, ik had toen drie wensen in mijn hart: meer inspiratie, een sterkere geest en vrede in mijn hart.  Al deze wensen zijn uitgekomen en hebben mijn leven verrijkt. Ik wilde een productlijn ontwerpen waarin je ook de magie ontdekt van eens wens. 

 

Dit glaskunst werk is intuïtief gefused, beschilderd en gegraveerd. Elk stuk is uniek en met liefde gemaakt. Er zijn verschillende kleuren en elke kleur betekent iets. De kleuren op het glaskunstwerkje versterkt jou speciale wens. Er wordt een kleurenkaartje mee geleverd, wat helpt bij het bedenken van jouw wens.

 

De wens kun je opschrijven op de achterkant van een I wish kaartje. Op de I wish kaartje bevind zich een foto die inspireert en symboliseert. Naast glaskunst fotografeer ik graag in mijn vrije tijd. Als u op de foto hiernaast klikt kunt u meer lezen over wat door me heen ging toen ik de foto nam. In de toekomst komen er nog meer verschillende I wish kaartjes eraan, met ieder hun eigen boodschap.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Het glaskunstwerkje komt samen met :

  • het kleurenkaartje
  • het i wish kaartje

Het wordt veilig verpakt in een zakje. Het zakje gaat in een doosje en op de doos staat een gedicht wat de waarde van een wens beschrijft. 

 

Wish something that comes genuine from the heart

A wish is like a seed, a new life

Something so magical, filled with pure love

The power to make all dreams come alive.."

-Esther femmigje-