Ik ben Esther Femmigje Heslinga, en ik ontwerp glas in lood, schalen en glaskunstobjecten. Ik ben afgestudeerd als glazenier en heb mijn hart gevolgd en een glaskunst atelier gestart. Ik heb het vak gevonden waar ik mijn hart in kwijt kan, ik doe het dan ook met heel veel liefde en plezier.

 

In de zomer van 2011 liep ik de pelgrimstocht naar Santiago de Compostella. Het was een levens veranderde reis en het gaf mij zoveel inspiratie en inzichten naar het leven toe, dat het mijn werk heeft beïnvloed. Mijn hoofd doel is niet alleen mooie unieke objecten te ontwerpen maar ook toeschouwers te kunnen inspireren en bewuster maken van zichzelf en de schoonheid van het leven.  

 

Ik specialiseer me in gedetailleerd brandschilderen, fusen en graveren en richt me voornamelijk op kleiner werk. Ik werk onder andere met rest glas, ik hergebruik het glas uit oude ramen, glaswerk,  en verwerk ze in een nieuw ontwerp.

 

De kracht van mijn werken is intuïtief ontwerpen, hierdoor ontstaat nooit hetzelfde patroon en kan men in een ontwerp heel veel meer ontdekken. Achter elk uniek glasstuk zit een verhaal of idee, dat ik symbolisch verwerk in een ontwerp. De stijl van mijn werk doet denken aan een mix van het surrealisme, jugendstil, art nouveau.

 

 

 

 

Naast de glaskunst schrijf ik al jaren gedichten met een diepere inslag en bedoelt om de toeschouwer te inspireren en tot nadenken te brengen. Om een idee te krijgen van mijn werk kunt u mijn andere website bezoeken: Secretmelodys  En u kunt een aantal voorbeelden van gedichten vinden bij de collecties: overige kunst.     

 

En ik fotografeer graag in mijn vrije tijd. Ik combineer fotografie met poëzie. En daarnaast heb ik een enorme liefde voor film en edit ik graag. Meer werk is te vinden onder overige kunst